Gedrag dat nét even meer aandacht verdient

500,00

Werk jij met mensen die nét even anders zijn en soms speciale aandacht nodig hebben? Dan is deze training geschikt voor jou!

Categorie:

ADHD, ODD, Dyslexie, HSP, ADD, PDD-NOS, Autisme

Een aantal termen die je steeds vaker voorbij hoort komen. En jij hebt waarschijnlijk een familielid die hiermee moet leren leven óf je hebt vast wel een collega die deze uitdaging heeft.

Je hoort het allemaal maar steeds vaker. Komt het nou echt meer voor óf weten we het tegenwoordig simpelweg beter te diagnosticeren? Dat zijn interessante vraagstukken. Echter blijven er nog 2 belangrijkere vragen over, namelijk;

  1. Wat houdt elke term in?
  2. Hoe kan ik er mee omgaan op de werkvloer?

Dat is exact waar wij jou bij helpen tijdens deze training!

Je gaat tijdens deze training op onderzoek uit in ons Experience Lab. Onze overtuiging is namelijk dat het ontzettend moeilijk is om écht te begrijpen wat het inhoudt om één van bovenstaande “labels” te hebben. Wat ervaart zo’n persoon nou eigenlijk?! Daar kom je tijdens deze training achter.

Als je eenmaal voelt en begrijpt wat iemand met (bijvoorbeeld) autisme beleeft, hoe hij/zij de prikkels binnenkrijgt, kun je veel beter bedenken hoe je hier mee om kunt gaan. Dit gaan we dan vervolgens ook aanpakken. Je gaat namelijk een eerste stap maken naar een behandelplan voor in jouw bedrijf.

Ons doel is dat jij:

  • Begrip krijgt voor verschillende stoornissen
  • Weten wat je er mee kunt doen binnen je bedrijf

Het beste halen uit je collega’s/medewerkers begint bij jou. Zet met deze training de eerste stap om ook het maximale te halen uit die collega’s met een “label”.

0
Scroll naar top