Jongeren van vandaag

650,00

Verschil tussen huidige en voorgaande generaties is al net zo oud als de term generatie. Maar het lijkt de laatste tijd alsof het verschil steeds groter wordt. Hoe komt dat?

Categorie:

“De jongeren van vandaag werken niet meer hard, zijn verwend en arrogant. Ze denken alles beter te weten. Vroeger was het wel anders. Wij……” En zo kan het soms nog wel even doorgaan. Het onbegrip van de oudere generaties naar de jongere generaties is een ellenlange strijd.

Elke generatie is opgevoed volgens denkwijzen en maatschappelijke invloeden, die bij die tijd past. Groei je op in een tijd van oorlog en geweld, dan zal jouw opvoeding anders zijn dan wanneer je in welvaart en technologische vooruitgang opgroeit. We voelen ons dan ook verenigd met de mensen vanuit diezelfde opvoeding, maar kunnen ook een flinke afstand voelen tussen mensen met een totaal andere opvoeding.

Tijdens deze training krijg je inzicht in de verschillende generatie; wat heeft ze zo gemaakt, wat zijn de sterktes en wat zijn de valkuilen. Vervolgens gaan we kijken hoe we hiermee om kunnen gaan op de dagelijkse werkvloer.

Want bijvoorbeeld:

  • Zijn millennials arrogant?
  • Of weten ze gewoon goed wat ze wel en niet willen?
  • Of kennen ze zichzelf gewoon goed?
  • Zijn ze lui?
  • Of willen ze gewoon een ander soort uitdaging?

Ons doel voor jou is:

Begrijpen wat jouw generatie gemaakt heeft tot wat het is, maakt  een start. Dan begrijp je namelijk ook het grote verschil met een andere generatie. Leer met deze verschillen om te gaan en laat het in je voordeel werken.

1
Scroll naar top